Zorgprofessionals

Het team van AMW partners is van mening dat een baan waaruit je veel inspiratie uit kan halen een veel gelukkiger bestaan oplevert. Vindt jij dat ook? Is het voor jouw belangrijk dat je gewaardeerd en erkend wordt door je collega’s? Ben je flexibel, heb je een open houding en hou je wel van een uitdaging? Dan zou het zomaar kunnen dat je perfect in ons team zal passen!

Wij zijn dé bemiddelaar in de zorgsector die jouw helpt om de juiste droombaan te vinden.Daarom zijn we er dan ook van overtuigd dat jij, als een professional in de zorgsector, de best mogelijke begeleiding en zorg kan bieden. Dit allemaal in een omgeving waar jij je energie en inspiratie uit kan halen.

Voordat we je een plaatsing kunnen geven gaan we samen rond de tafel zitten zodat we je beter leren kennen. Aan de hand van je ambities en wensen kunnen we kijken bij welke werkgever je het hardst nodig bent en welke type vacature je kan vervullen. Omdat wij zelf ook uit de zorg komen werken we met iedere opdrachtgever en cliënt op persoonlijk niveau.
Ben jij een:

Groepsleider
Woonbegeleider
Ambulant begeleider
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Helpende 2/3
Docent of onderwijsassistent
GZ Psycholoog

In de Zorg & Welzijn sector zijn er talloze mogelijkheden die AMW partners aanbieden. De functies variëren van uitvoerend tot aan het management laag van de organisatie(s). Zodra je het aanmeldformulier invult nemen wij binnen 48 uur contact met je op om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken. Voelt het gesprek voor beide goed aan en zijn we beide enthousiast? Dan maken wij je aanmelding helemaal compleet en ben je direct een onderdeel van ons team!  • Doorgroeimogelijkheden
  • Betrokken bij ons netwerk
  • Een uitstekende salaris
  • Flexibel inzetbaar
  • Scholing op maat, persoonlijk afgestemd
  • Zelf inspraak op het inplannen van je eigen rooster
Aanmelden